Format condicional

El format condicional és una funcionalitat de gran utilitat a l'hora de realizar l'analisi de dades, ja que pots donar un format especial a un grup de cel·les segons el valor que tingan. Això et permetrà aplicar un tipus de font específic o un color diferent per a aquelles cel·les que complixen la condició especificada. Es tracta d´una forma fàcil per identificar-les.

Ací teniu un video d'un exemple amb la utilització del format condicional a Excel.
 ACTIVITATS
  1. Donat un llibre d'Excel amb dades climàtiques, has de donar un format semblant al de l'exemple però amb la fitxa "Format Condicional". La condició a complir en el quadre dels 5 anys més freds és que pels valors menors a 0 el format a donar serà el de Negreta, color de text vermell fosc i color de fons vermell clar. I en el quadre dels 5 anys més càlids, la condició és que els valors majors de 1 han de tenir el format condicional que tu tries.

  2. A partir del exercici "Notes de classe", has de calcular la nota mitjana de les 3 avaluacions i posar les següents condicions en l'opció format condicional: negreta i color verd si la nota és major de 7, color vermell si la nota és menor de 5, i per últim, color de cel·la taronja si la nota està entre 5 i 7.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Mots Encreuats en el Full de càlcul

2 redes sociales más para parados

Creación de collages online y offline