INTRODUCCIÓ al Full de Càlcul

Els fulls de càlcul és un tipus de programari per realitzar càlculs automàtics, gràfics o  a partir de dades numèriques (i alfanumèrics) que posem en cel·les disposades en files i columnes.

A continuació, es presenta un vídeo que explica molt bé el concepte i la utilització d'aquest tipus d'aplicació. A més, parla dels principals fulls de càlcul que podem trobar al mercat: Microsoft Excel, OpenOffice Calc i Google Docs que permet treballar de forma online, sense necessitat d'instal·lar res.
Com em escoltat en el vídeo, esta ferramenta ens permet automatitzar càlculs complexos, fer representacions gràfiques de les dades de diferents tipus (histogrames, corbes, sectors...) o fins i tot, bases de dades.

Al llarg de la unitat i en les següents entrades, començarem a fer exercisis de menys a més complexitat amb problemes que podem trobar-nos en la vida real.
Les activitats proposades podràn ser de diferents tipus:
  • Activitats d'introducció.
  • Activitats de consolidació i reforç.
  • Activitats de lliurament obligat.
  • Activitats opcionals.
A la vostra disposició tindreu material de consulta en diversos formats (àudio, vídeo, arxius pdf, etc.) per ajudaros en tot moment i que pugueu avançar sense dificultat.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Mots Encreuats en el Full de càlcul

2 redes sociales más para parados

Creación de collages online y offline