Importació de dades

Moltes vegades tenim la necessitat de passar dades a Excel o Calc procedents d'altres aplicacions o arxius. Açò, podem fer-ho de diverses formes:
  • Obrir un full de càlcul nou en blanc i començar a escriure-ho: opció que ens portarà molt  de temps.
  • Copiar i pegar el text directament a Excel o Calc. Aquesta opció és més ràpida, si bé, no sempre ens apareixeran les dades ben col·locats en les cel·les, tal com volem.
  • En cas que les opcions anteriors no ens hagen servit, podem importar les dades d'un altre arxiu, per exemple des d'una base de dades o des d'un document de text.
En Excel per exemple, podem accedir a la pestanya Dades i seleccionar un dels tipus d'orígens de dades que podem trobar en aquesta secció.
A continuació veurem aquest vídeo en el qual s'explica el procediment a seguir. També podem entrar a aquesta página web i llegir les explicacions.

ACTIVITATS
  1. Importa amb ajuda de l'assistent l'arxiu de text llibres.txt i guarda els canvis realitzats amb el nom de Llibres en la teua carpeta de pràctiques.
  2. Importa les dades de la taula que es troba en l'arxiu de Word Taller.docx i guarda els canvis realitzats amb el nom de Taller

Comentarios

Entradas populares de este blog

Mots Encreuats en el Full de càlcul

2 redes sociales más para parados

Creación de collages online y offline